2004    2005    2006    2007    2008    2009    2010    2012    2013   

Jan -11    Febr -11    Mars -11    April -11    Maj -11    Juni -11    Juli -11    Aug -11    Sept -11    Nov -11    Dec -11


YATZY-nytt Oktober 2011

Yatzys egna berättelser om sådant som händer i hans liv.

Titta noga på det här kaffebordet, inte mycket plats över där inte eller hur? Så här ser det ut när matte och husse ska dricka kaffe på fm.

Då sitter dom där i lugn och ro , njuter av kaffet och oftast solen. En dag tyckte jag att dom borde piggas upp lite. Jag tog lite sats hoppade upp och landade med framtassarna på var sida om kaffekannan !!!!!!!! Innan matte och husse hade fått tillbaka andan hoppade jag elegant ner på baksidan av  bordet. Gissa om dom tyckte att jag var graciös och smidig.

Förra veckan var det mycket kaffe och mycket extra god mat för då var min bästa moster Berit här. Ja, jag vet att det är mattes bästa kompis men eftersom Berit inte har någon syster vars barn hon kan bli moster till fick hon bli moster till mig. Naturligtvis delar jag med mig av min moster till Saga.

Här kommer matte och Saga ut med kaffe till moster och mig. Den dagen sken solen och det var sommar i oktober. Det är självklart att Saga hjälper matte att fixa kaffe för där matte är där är oftast Saga.

Medan matte dukade fram kaffet tog Berit dom här bilderna på Saga och mig. Tigger vi, å nej inte vi inte...........vi väntar på tandborstarben.

.

Efter kaffet blev det  match med fotbollen och matte. Eftersom Berit skötte kameran så blev det för en gångs skull bilder på matte.

Inkast nu gäller det vem som är snabbast på att ta ner bollen.

Självklart så vann jag.

Saga har slutat skolan för den här gången. Då fick hon ett diplom och äntligen har matte satt in våra diplom i en pärm. Jag har sju diplom men så gick jag två kurser först på ett ställe där man inte fick diplom. Saga har tre diplom och så har hon gått två temakurser som bara var en gång vardera. Här är Saga och världens bästa hundfröken. Nu är Saga nästan lika förtjust i henne som jag. Matte säger att jag är helt galen i vår fröken men det är väl inte så konstigt.

Nu är det ju så med vår matte att bara för att skolan är slut så är vi inte lediga. Efter fotbollen fick matte för sig att se om Saga kunde apportera äpplen. Det kunde hon och matte öste beröm över henne. Nästa steg blir antagligen att lära Saga att lägga fallfrukt i skottkärran så husse bara behöver köra ut den till rådjuren i skogen.