Saga funderar Oktober 2016

2013    2014    2015    2017    2018    2019    2020

Jan -16    Febr -16    Mars -16    April -16    Maj -16    Juni -16    Juli -16    Aug -16    Sept -16    Nov -16    Dec -16

Sagas egna berättelser om sådant som händer i hennes liv.

 

Här ligger jag i husses fåtölj och funderar på lite av varje. Till exempel varför Mysak inte fattar det där med gruppfoto. Han blir alltid busig när matte vill ta ett speciellt foto på oss båda. För att inte tala om att matte drömmer om ett foto med fyra hundar när vi träffar Isa och Luna.

Sedan funderar jag på varför jag fick något som kallas rött kort när jag tacklade mattes redan onda knä. Jag var ju bara så ivrig för att vi skulle gå i skogen. Fotboll var Yatzys grej inte min.

Här har vi precis kommit hem från skogen och nosar om det har hänt något hemma. När vi hade gått igenom skogen och kom fram till en åker så var den upptagen. Väldigt upptagen av ungefär 200, sa husse, gäss och svanar. Vi vågade inte gå ut på åkern och inte säga något heller.

Mycket konstigt får man se förresten. En morgon gick det någon förbi här med en reflexväst i koppel!!!!!! Jo  det är sant fast matte sa att det var en hund som hade reflexvästen men den måste ha varit väldigt liten.

Vi har ganska mycke spring i benen när vi kommer hem från skogen

Jag tycker det är praktiskt med en damm med kallt vatten efter en promenad.

Man kan busa inne med, vi gör det lite då och då och oftast säger matte nu skulle jag ha haft kameran. Den här dagen hade hon det.

Att Mysak är charmig vet alla som har träffat honom. Matte faller lätt för honom vilket betyder att han kan tjata till sig en massa ben. Som vi naturligtvis delar på.

Eftersom  vi är nytrimmade ville matte ta kort på oss. Ja vi är inte klara enligt matte fast det tycker husse och vi hundar. Ute är det bara mörkt så hon bestämde sig för att fota inne med blixt. Först ville matte att vi skulle sitta bredvid varandra i soffan i matrummet. Det gick så här alla "tio" försöken.

Kvar i soffan satt en duktig Saga.

Då tyckte matte att vi kunde sitta, OBS sitta i husses fåtölj i vardagsrummet. Men jag lade mig ner hela tiden, man blir trött av fotografering.

När Mysak skulle sitta i fåtöljen flög han direkt från den och till soffan.

Till slut fick matte två bilder på sittande Mysak med en gris.  Sedan gav hon upp.