Saga funderar Februari 2016

2013    2014    2015    2017    2018    2019    2020

Jan -16    Mars -16    April -16    Maj -16    Juni -16    Juli -16    Aug -16    Sept -16    Okt -16    Nov -16    Dec -16

Sagas egna berättelser om sådant som händer i hennes liv.

Idyll kallar matte den här bilden. Det är för att vi tuggar på varsitt ben och fler har vi runt om oss. I vanliga fall vill vi, särskilt jag, ha det ben den andre har.

Mysak fortsätter att se på tv så fort det är djur. I synnerhet om det är hundar. Den här gången reagerade han på att tanten i TV sa neej, då rusade Mysak dit.

Den där härliga skogspromenaden när husse hade kamera med sig var det sista vi såg av snön på ett tag. Snön försvann och det blev gott om lortiga tassar.  Mysak hittade ett sorkbo och började en större utgrävning som resulterade i svarta tassar och svart nos.

Matte letade efter honom och eftersom han är bäst i världen på inkallning så kom han när matte ropade. Men han vände snabbt och då förstod matte att han ville visa något så hon följde efter . Jag tror inte att matte blev så glad över utgrävningen.

Mysak är duktig på mycket och det senaste är att om han öppnar dörren och kommer in så säger matte, var har du Saga ? Gå ut och hämta henne. Då gör Mysak det och vi kommer in båda två. Matte önskar att Mysak ska lära sig stänga ytterdörren och det kommer nog. Han är duktig min lillebror.

Gissa varför jag ser så glad ut? Jo förra helgen var vi på kalas i Uppsala. Vi älskar att åka bil och att få följa med vart som helst. Den här gången var det hem till söta Isa och fluffiga Luna.

 Isa är en jätteduktig fotomodell tycker matte

Luna som bara är ett år är duktig hon med.

Mattes dröm är att få oss alla fyra hundar  på samma bild men det är Mysak som är lite stökig när vi försöker. Isa och Luna är bra på gruppfoto.

Hurra nu har snön kommit tillbaka. Inte så mycket men vi blev så glada ändå. Det luktar så mycket om snö när man är hund.

Mysak är jätteglad över snön och vill vara ute mest hela tiden. Jag har legat ute i snön och tuggat på ett ben. Då sa matte att jag nog hade vårkänslor.

Idag har Mysak och jag varit på en långpromenad med husse. Vädret var perfekt för det och precis när vi skulle gå sa matte ta med er kameran. Så det gjorde vi och kom hem med sjuttio bilder. Matte har gjort ett urval och beskurit lite och här kommer några .

Flygande Saga

Flygande Mysak

Kommer du husse? Vi väntar ju på dig.

.

Men nu är snabba Mysak försvunnen........

Saga här är jag ropar Mysak.

Tillsammans igen mot nya äventyr.

Vem har rasat huset, inte jag säger Mysak.

Snabbast i skogen är Mysak.

Nej är Mysak borta igen sa matte när hon såg bilden. Titta längst upp till vänster svarade Saga.

Nu springer vi hem till matte och fikar. Hon längtar efter oss.