Saga funderar Januari 2015

2013    2014    2016    2017    2018    2019    2020

Febr -15    Mars -15    April -15    Maj -15    Juni -15    Juli -15    Aug -15    Sept -15    Okt -15    Nov -15    Dec -15

    Sagas egna berättelser om sådant som händer i hennes liv.

Nytt år och på nyårsdagen är alla alltid lite trötta. Då är det skönt att få ligga i soffan och bli kammad av husse. Jag tycker att det är så mysigt att bli ompysslad.

Mysak hade lite annat för sig, han började året med att hamna på svarta listan. Vad han gjorde? Jo han ägnade sig åt sopsortering av resterna från nyårsafton. Han var väldigt noga, knöt ( ja han kan det) upp soppåsen och sorterade noggrant ut allt på stora  hallmatttan.

Husse tog reda på soporna. Matte  sa några väl valda ord. Då tog Mysak  sin julklappsbäver och pep lyckligt med den. Han verkade inte bry sig om att han var svartlistad.

All den där fina snön som kom till jul försvann när det blev nytt år, sorgligt. På den här bilden ser matte ett renoveringsobjekt medan husse säger att jag är söt.

Då åkte vi en dag till den stora staden Stockholm där det bor  millioner människor och bilar. Matte och husse säger att vi är så skötsamma när vi får följa med hem till folk. Bra för om vi inte skötte oss skulle vi nog få stanna hemma.

Men hemma är ändå bäst tycker både Mysak och jag. Helst ska både husse och matte vara hemma med. Åtminstone matte säger Mysak som har jättesvårt att vara borta från matte.

Mysak och jag kollar om det kommer något spännande på vägen

Matte säger att Mysak är världens bästa på inkallning och det har han varit sedan han var riktigt liten.

Nu har snön kommit tillbaka och vi har mycket mer än vi hade till jul. Matte tog oss och kameran ut i går em. för att se om det gick att ta några bilder i snöfallet.

Jag älskar snö!!!!! Regn, nej tack men snö då är jag jätteglad.

En kväll sprang en liten mus över snön så att Mysak såg den. Nu letar han efter möss när vi är ute.

Vi blir extra busiga i snö.

När vi blivit så blöta att det var dags att gå in gick Mysak och satte sig vid ett fönster och längtade ut.