Saga funderar Mars 2015

2013    2014    2016    2017    2018    2019    2020

Jan -15    Febr -15    April -15    Maj -15    Juni -15    Juli -15    Aug -15    Sept -15    Okt -15    Nov -15    Dec -15

Sagas egna berättelser om sådant som händer i hennes liv.

Matte sa en dag att det var vårdagjämning men dagen efter var våren försvunnen och världen var vintrigt vit igen. Matte sa då att det varfantastiskt vackert ute. Hon hann knappt svälja frukosten innan hon tog oss och kameran med ut.

För naturligtvis blev det bilder både på oss och naturen. Här står jag och bara njuter av den fina snön.

Livliga Mysak glömde springskorna och stod helt stilla på berget. Han var också glad över att snön kommit tillbaka

Två bilder på mig när jag inspekterar  det snöiga berget och den istäckta dammen.

Mysak är precis som Yatzy var förtjust i att sitta på bordet ute.

Mysak börjar se vuxen ut påstår matte

Men nu är det väl i alla fall hög tid att vi får uppdatera lite? Det sa jag till matte när vi fikade och hon frågade vad jag satt och funderade på.

Jag älskar våren när man kan sitta ute och bara njuta. Matte säger att jag är världens sötaste och lurvigaste Welsh. Men jag har hört att vinterpälsen ska bort för snart ska jag vaccineras och tills dess vill matte att jag ska vara extra fin.

Så här lycklig blir jag av att springa i skogen.

Mysak och jag pratar alltid lite med varandra när vi kommer hem från skogen.

Mysak vårbadar så fort isen gått upp.

Men våren är lite opålitlig för nästa dag var det is på dammen igen.

Mysak och jag är rika. När matte storhandlade förra veckan var det 30% rabatt på tandborstarben så hon köpte fyra kartonger. Mysak blev så glad att han slängde upp framtassarna på bänken fast vi inte får.

Då fick matte någon vansinnig ide' om att kartongerna skulle stå på golvet och vi hundar sitta fint bakom. Det gick inte så bra, man kan säga att det blev kaos. Enligt matte var det på något mystiskt vis mitt fel men det tror jag inte.

Mysak älskar matte över allt annat på jorden. Så det är väl inte så konstigt då att han är bäst i världen på inkallning enligt matte. Det räcker med att hon säger M i Mysak så kommer han.

 För ett tag sedan var matte borta en hel dag och senare en hel dag till. Då har husse och jag det jobbigt med Mysak. Han bara väntar och ibland gråter han lite efter matte. När sedan matte väl kommer så har ingen annan någon chans att hälsa på henne. Mysak  hoppar och klättar, pussar och snyftar av glädje.

Till sist några busbilder från idag. Våren är väl härlig? Den liksom inspirera till bus.