Saga funderar Juni 2014

2013    2015    2016    2017    2018    2019    2020

Jan -14    Febr -14    Mars -14    April -14    Maj -14    Juli -14    Aug -14    Sept -14    Okt -14    Nov -14    Dec -14

Sagas egna berättelser om sådant som händer i hennes liv.

 

Oj det hände mycket i maj och det gör det även i juni. Vi har varit på två utställningar där bara Mysak behöver springa i ringen med matte. Husse och jag tittar på det tycker vi är roligast.

Vi har varit till veterinären igen. Den här gången vara det dags att vaccinera Mysak.

Dessutom är vi ute väldigt mycket och matte fotar både hundar och blommor. Här är en bra kombination tycker jag. Bilden heter Saga bland kaprifolen.

Någon som undrar hur en bil ser ut underifrån? Det vet Mysak och jag nu. Husse hade hissat upp bilen för att fixa något och Mysak och jag var väldigt intresserade. Men någon hjälp behövde inte husse sa han i alla fall.

Mysak är en riktig badhund. Här försöker han få i mig genom att dra i ett öra......

På midsommaraftonen var vi till Uppsala och hälsade på den ljuvligt söta lilla cockerflickan Isa och hennes familj.

Mysak är lite förälskad i Isa.

Roligt är det att vara i en annan trädgård och nosa runt.

På midsommardagen var vi till den där stora staden Stockholm där det bor millioner människor och så mattes mamma.

Det var trevligt och alla sa att vi är så snälla och skötsamma. På kvällen var vi jättetrötta efter att ha varit borta i två dagar.

På söndagen vara midsommaren slut och Mysak tyckte att han kunde börja lorta ner sig igen. Han har en stor utgrävning bakom mattes o husses fikaplats.

Vad tittar ni på undrar Mysak. Jag fick så många ben att jag måste gräva ner dem.

Matte och husse tycker att vi är så gulliga med varandra. Det är klart att vi är det  är ju världens bästa kompisar.

Hurra hurra hurra hurra för  Mysak som fyller ett år idag. Födelsedagar är alltid trevligt men alldeles för sällan tycker jag. Matte säger att är man fyra i en familj så blir det bara fyra gånger om året. Varför funderar jag på, man kan väl ha några extra födelsedagar.

Visst ser födelsedagshunden Mysak nästan lite mallig ut på den här bilden?

En sak till att fundera över är det här med paketöppningen. När matte eller husse fyller år blir det paket till frukost. När hundar fyller år blir det paket till förmiddagskaffet. Lite konstigt tycker jag nog.

Här hjälper jag Mysak att öppna paketet som innehöll tio ben. Mysak vill alltid ha så många ben som möjligt och matte bestämde då att han skulle få tio stycken.

Generösa Mysak lät mig få av benen fast jag tar bara ett i taget.

Tre ben kan Mysak ta i munnen samtidigt

Egentligen har jag mer bilder och mer att fundera över men det tar vi en annan dag. Vi ska gå ut och göra i ordning en rabatt har matte bestämt. Den rabatten hette tidigare lyktstolpsrabatten men är nu omdöpt till genvägen eftersom Mysak alltid går rakt över den. Man kan fundera på hur klokt det är att plantera något där.