Saga funderar April 2014

2013    2015    2016    2017    2018    2019    2020

Jan -14    Febr -14    Mars -14    Maj -14     Juni -14    Juli -14    Aug -14    Sept -14    Okt -14    Nov -14    Dec -14

Sagas egna berättelser om sådant som händer i hennes liv.

 

Den här bilden på mig har Ella tagit, och några till på den här sidan. Ella säger att hon tycker att jag är söt och det är hon med.

Vi har haft fest en hel dag med mycket folk och så en hund till. Dagen började i skogen och där är det alltid trevligt. Extra trevligt när det finns så många som klappar mig hela tiden.

Det enda vi hundar kan klaga på var att ingen hade tänkt på mat åt oss hundar i skogen. Det var bara en massa fika till människor.

Medan jag mest ägnade mig åt att kela med folk höll Mysak på att hoppa och klättra . Hur kom han upp var det nån som sa när Mysak bara stod där på högsta stenen. Han hoppade sa husse........

När vi kom hem ville Isa och Mysak bada. Själv höll jag mig med husse och min storebror Peter nere vid snickarboden. Jag lyssnande på vad dom pratade om och väntade på att få höra nu går vi in och lagar mat.

Isa har jättelånga öron, verkar opraktiskt när man badar.

Rätt som det var bestämde Isa att det var dags för bus. Isa satte fart på Mysak och sedan sprang dom som tokar över hela tomten.

Efter buset ville dom två bada igen. Kan väl berätta att båda två var genomdränkta sedan.

På kvällen gosade vi med söta Ella i soffan.

Det är vår i alla fall nästan alla dagar nu. Då vill jag vara ute hela tiden, titta gräset är ju grönt och jätteskönt att ligga på.

Men så nästa dag kan det vara kallt, blåsigt och som idag snö, aprilväder säger matte då.

Är det inneväder busar Mysak och jag inne

Ser inte Mysak skyldig ut på den här bilden? Han har lånat min bästa sovfåtölj:

I  fredags hissade matte flaggan och lite senare kom världens bästa Berit hit. Det är alltid lika roligt tycker vi allihop.

Lite konstigt då att vi på lördagen åkte bort och lämnade Berit hemma. Vi åkte till min veterinär för att vaccinera mig. Sedan på hemvägen visade det sig att det var praktiskt att Berit var hemma för matte ringde när vi nästan var hemma. När vi sedan kom hem var kaffe, tårta tandborstarben framdukat.

Den dagen var det kallt så vi fikade inne. Men efter det gick vi skogen. När vi sedan kom hem var vi trötta och lite frusna så Berit, matte Mysak och jag vilade ut i soffan i vardagsrummet.

Gissa vem som stoppat huvudet under kudden?

Gissade du på mig så var det helt rätt.

Mysak och matte somnade i andra ändan av soffan, men Mysak låg inte kvar så länge.........

han ville helst ligga nära Berit de här dagarna.

Här står jag och väntar på att Berit ska komma ut från gästrummet. Var Mysak är? Jo bakom mig, han badar.

När isen försvann från lilla dammen badar Mysak hur många gånger som helst varje dag.