Saga funderar December 2018

2013    2014    2015    2016    2017    2018    2019

Jan -18    Febr -18    Mars -18    April -18    Maj -18    Juni -18    Juli -18    Aug -18    Sept -18    Okt -18    Nov -18

Sagas egna berättelser om sådant som händer i hennes liv.

 

Ser du vem det här är som snöbadar?

Ja men det är ju jag söta Saga som älskar snö, matte säger att hon har aldrig varit med om en hund som är så galen i snö som jag. Det är sant jag älskar snö och kan vara ute hur mycket och hur länge som helst.

Mysak älskar också snö vi blir extra glada och hoppiga när det kommit snö. Nu hoppas vi att den stannar till jul och gärna hela vintern.

Mysak springer gärna i snön.

Det är inte bara det att vi älskar snö utan vi är helt osedvanligt smarta hundar något matte fått se flera gånger senaste tiden. Här pratar vi om några av de saker som överraskat matte och husse . Husse och matte stod i köket och tittade ut när husse sa har posten varit här och matte sa att det hade den. Så husse tog sin jacka och gick ut och vi brydde oss inte förrän vi märkte att han inte kom in igen. Samtidigt hörde vi en bil åka iväg och då fattade vi. Husse hade åkt bort utan oss! Det var synd om oss. Vi kastade oss på matte och sedan ut i köket nu behövde vi tandborstarben för husse hade lämnat oss.

 

Här kommer en annan historia som visar hur smarta vi är. Matte och husse hade varit till stan så jag var barnvakt till Mysak. När dom kom hem var det kaffedags. Husse säger då att tandborstarbenen är slut så ni får vara utan. matte sa det är lugnt dom får paket från Vetzoo med posten idag.

Ett par timmar senare när matte och husse i lugn och ro satt och åt mat  sprang vi ut i hallen, Mysak upp på bänken och båda började vi att skälla. Varför, jo postbilen kom på vägen. Normalt gör vi aldrig så men nu visste vi ju att den hade paket till oss. Nej den hade inte tutat eller ens börjat backa ner så matte och husse fattade ingenting bortsett från att vi är väldigt smarta. Vi kom ihåg att matte hade sagt att det skulle komma paket till oss.

En del var mat till oss båda, fyra kartonger dentastix, tandborstarben och så hemliga julklappar. Det har varit mycket som handlar om julen nu ett tag. Trimning, bad, julstädning och annat onödigt.

Måste berätta en sak till om hur smart Mysak är. Vi var ute på kvällen och när Mysak kom in talade han om att han ville ha tandborstarben. matte sa då att du får vänta tills Saga kommer in. Jag var kvar ute så matte gick och duschade. Det första hon ser när hon kommer ut ur badrummet är Mysak som sitter och väntar på henne. Han slickar sig om munnen och säger nu är Saga inne kan vi få våra ben. Smart eller hur?

Ensak som jag ägnar mig åt är att när husse ska lägga sig på kvällen ligger jag numera ofta mitt i hans säng. Han vill inte ha hundar i sängen så vi  har en del att prata om. Än så länge vinner husse men jag är ju så oemotståndligt söt så vi får väl se i längden.