2005    2006    2007    2008    2009    2010    2011    2012    2013    2014    2015    2016    2017    2018    2019    2020

NYTT 2004

Två hundar har vi nu sedan i tisdagskväll. Första kvällen var Yatzy o Ville väldigt uppspelta men sen har dom lugnat sig något. Det märks att dom trivs ihop och söker efter varandras sällskap. Hundarna busar o leker och sen sover dom tillsammans. Yatzy säger att han ska skriva själv i Yatzy-nytt när han får tid. Vilket troligen blir när Ville åkt hem till sig igen.

Tills dess säger vi GOTT NYTT ÅR till våra besökare med en ny bild på startsidan.

Fotot på startsidan är taget på julaftonen. Då var det mer som i februari mars ute än jul.. På juldagen fick vi äntligen lite snö. Jag hoppas nu att snön stannar så vi kan ha rena hundar.

Ville, vår dotters Engelska Springer spaniel kommer idag för att bo hos oss ett tag. Det ska bli roligt med två hundar i huset. Ville  och Yatzy har träffats ofta men inte bott hos varann tidigare.

På julafton var det några som sköt av ett fyrverkeri här i närheten. Till vår glädje reagerade inte Yatzy på oväsendet . Det var skönt att veta inför nyårshelgen.

Ny bild på framsidan och fotosidan. Yatzy har skrivit lite på Yatzy-nytt

Kvällen före julafton och granen står på plats. Yatzy såg mycket förvånad ut när vi tog in granen. Men det får han berätta om själv i Yatzy-nytt. Det finns även två nya foton på fotosidan.

Min privata mailadress krånglar. Jag kan skicka mail men inte ta emot till den. Felet är anmält till Telia men när det händer något där vet jag inte. Ni som använder den adressen kan använda den som finns på hemsidan tillsvidare. Se till vänster, hund med brev i munnen.  Har du skickat mail onsdag-torsdag så snälla skicka dom igen.

 Till sist vill Yatzy och vi önska alla våra besökare en riktigt GOD JUL

 

 

Ny adress till Tindra o Nisse, se länkar. Deras andra adress krånglar.

Ute faller lätta snöflingor så vi hoppas på en vit jul. Yatzy och jag har slagit in julklappar ikväll. Han är väldigt hjälpsam när det gäller sådant.

Däremot när man ska kamma honom är han allt annat än samarbetsvillig. Tur han inte har så mycket päls på ryggen för den ligger han på så fort han ser en kam eller borste. Allt går bra att kamma utom just ryggen.

Yatzy har synpunkter på vad vi säger om honom. Han skriver om det i Yatzy-nytt.

 

En vecka kvar till julaftonen. Vi funderar på hur långt ner vi törs hänga något i granen. Yatzy har en räckvidd som är enorm.

När vi är ute så slänger han ofta upp framtassarna på staket för att kika in i trädgårdar. Är det häck så går han på bakbenen . Allt för att stilla sin nyfikenhet.

Ny bild på startsidan.

Igår var det en månad sedan Yatzys hemsida var klar. Vi är ff. överväldigade över det mottagande som sidan fått. Tack till alla som skriver i gästboken, skickar mail och muntligen kommer med beröm.

Jag var på Stora Stockholm i söndags. Alltid trevligt att vara på en hundutställning. Yatzy påstår att eftersom han inte fick följa med så kan han åtminstone få berätta hur jag hade det. Se Yatzy-nytt.

 Tre nya foton finns på fotosidan.

Yatzy har blivit hela 8 månader och fått ett nytt namn. Se Yatzy-Nytt.

Jag har lagt in tre nya länkar, märkta med en stjärna.

 

 Det är spännande att ännu en gång få följa en valps uppväxt. Yatzy är en underbar hund, snäll, tillgiven och livlig på samma gång. Vi tycker att han är väldigt klok redan och positiv till allt.

Yatzy själv har lite funderingar kring julen. Läs Yatzy-Nytt.

 

  • 5 december

Vi har äntligen hittat en ny gästbok. Vi tror att det ska vara lättare att hantera. Så prova gärna att skriva i den

Den gamla ligger kvar tills vidare.

Här har all snö nästan försvunnit. Så alla som vet hur en Welsh som varit på långpromenad i skogen ser kan föreställa sig hur Yatzy såg ut tidigare idag. Han hade naturligtvis badat i ett kärr Det blev raka vägen ut i duschen

 

  • 30 november.

Bus-Yatzy har varit i farten idag igen. Ett dyrt bus. Läs Yatzy-nytt.

Kan tillägga att egentligen är Yatzy väldigt snäll och lydig. Lusten att undersöka saker är dock stor och då kan det hända olyckor om man inte hör eller ser vad som är på gång

  • 28 november

Tre nya foton på fotosidan. Yatzy har skrivit på Yatzy-Nytt.

  • 27 november.

Nytt foto på startsidan. Yatzy är verkligen förtjust i snö. Han studsar fram  som ett mellanting mellan rådjur och känguru. Upp på alla snövallar för att se vad som finns på andra sidan. Ute  i trädgården far han fram som ett brunvitt streck, full fart.När man ser hans enorma glädje blir man själv glad. Lycka kan vara en glad och lycklig valp.

  • 23 november.

Yatzy har varit på fest och berättar om det i Yatzy -nytt.

Årets första snö har kommit och Yatzy är överlycklig. Läs vad han tycker i Yatzy-nytt. Ny bild finns under Foto.

Yatzy har skrivit i Yatzy-nytt.

Vi är så glada över att så många redan hittat och tackar för kommentarer i gästboken och mail.

Nu är det äntligen dags att lägga ut Yatzy egen sida Jag hade egentligen velat ha den klar tills vi fick hem honom. Men det är trädgårdssäsong för mig på våren och sommaren så det blev inte så.

Den här novemberveckan när jag jobbat med hemsidan har varit enormt rolig och väldigt lärorik. Det är första gången jag gör en hemsida. Jag vill tacka några som varit till stöd och hjälp i arbetet.

Berit min allra bästa vän som mitt i styrketräningen kom på namnet på sidan. Fick det via ett sms.

Ingrid, som hjälpte mig att döpa min domän.

Annette, som hjälpte mig att välja webhotelllet B-one där vi nu är grannar.

Helena, din grafik har inspirerat mig i flera år nu. Genom den har jag lärt mig massor.

Sist men inte minst min man o Yatzys husse som kommit var gång jag kört fast och ropat "det går inte"!!! Utan honom hade inte hemsidan varit klar nu.

Jag hoppas att vi ska kunna uppdatera ofta. Skriv gärna en rad i gästboken eller skicka ett mail när du varit och hälsat på Yatzy.

PS. Har fått reda på att gästboken inte fungerar. Vi ska försöka ordna det så snart som möjligt

Senare lördagkväll.

Nu äntligen fungerar gästboken. Vi har också fått vår första gåva. Tack Annette