2004    2005    2006    2007    2008    2009    2011    2012    2013    2014    2015    2016    2017    2018    2019    2020

NYTT 2010

 

Blir det inte en vit jul i år då blir det aldrig det. Vi har haft snö sedan en bit in i november och det kommer mer och mer. Vi bor som mitt i ett julkort just nu.

Apropå julkort så gick årets fotografering för julkort inte som planerat. Läs mer om det på Yatzy-nytt medan jag funderar på om vi ska göra ett nytt försök eller låta Yatzy o Saga bestämma hur kortet ska se ut.

Vi har nu ca 85 cm snö och just nu kommer det mera. Det är så vackert ut som att leva mitt i ett julkort.

Yatzy-nytt är uppdaterat med många bilder och en del text.

Snö, snö  och mera snö kommer det hela tiden till hundarnas stora lycka. Saga dök rätt ut från trappan i morse sedan sprang hon så att snön yrde. Yatzy tog det lite lugnare men nog blir det extra fart även på honom när det kommit så här mycket snö.

Årets sista utställning för oss var i Falun  den 14 november. Strax innan bedömningen startade råkade jag ut för en olyckshändelse som gjorde att jag fick åka till akuten på Falu lasarett. Jag vill tacka de som hjälpte mig på olika sätt direkt efteråt, jag är osäker på era namn. Jenny som visade Yatzy och Lena som körde mig till akuten och stannade kvar tills Hasse packat ihop hundar och allt annat och kom till sjukhuset. Efter röntgen och andra undersökningar fick jag åka hem men det tar ett tag innan jag är helt ok.

Yatzy och Saga utställningssidor är uppdaterade med deras kritik.

Idag är det två år sedan Saga flyttade in här hos oss. Man kan verkligen säga att hon bara  flyttade in direkt utan att fundera. Saga hann knappt in innan hon upptäckte Yatzys låda i hallen. Allt som fanns där bar hon in och lade i en soffa som hon sedan hoppade upp i själv.

Saga är en mycket glad och lycklig hund. Med på allt med samma glädje. Det är så fantastiskt att följa den ömsesidiga glädjen  och kontakten mellan henne och Yatzy. Säger vi till Saga att vi ska gå ut springer hon genast och letar upp honom och talar om att nu ska vi ut. Inte för att vi vet exakt vad dom säger till varandra men kontakten fungerar.

På Yatzy-nytt skriver Yatzy lite om sin bästa vän Saga. Yatzy-nytt och trädgårdsidan är uppdaterade idag.

November, låter inte hela ordet november som grått, dis, dimma, regn med mycket mörker? Åtminstone för mig känns det så även om det finns ljuspunkter som att vi i tisdags den 2/11 satt ute i solen på förmiddagen och drack kaffe med nybakad sockerkaka.

I år har jag i alla fall laddat för att klara av den mörka tiden vi har framför oss. Högbo är ju för många av oss med hundar förknippat med utställningar.

Man kan åka dit även utan hund  och njuta av spa, total avkoppling och fantastiskt god mat. Vi, Berit och jag hade ungefär lika lång från varsitt håll att åka  dit  och såg fram emot några härliga dagar. Spapaket lyx  med aromainpackning med massage och fot de lux och en extra natt blev vårt val. Dessutom fantastiska frukostar och fyrarätters middagar. Faktum är att jag knappt  saknade hundarna för vi hade det så mysigt. Så vill du ha total avkoppling gå in på Högbo Brukshotell,  titta på bilderna och läs menyn. man blir frestad bara av att läsa om all god mat.

Saga var den som tog det hårdast att matte var borta även om det inte var mer än ca  50 timmar. Hon är ju inte lika van vid att  jag försvinner som Yatzy.

På Yatzy-nytt lämnar Yatzy därför lite plats så att Saga får fundera lite. Den 8/11 är det två år sedan Saga flyttade in här och hon förgyller verkligen tillvaron både för Yatzy och oss.

 

Efter ett något omskakade möte med en stressad räv  har jag haft svårt att använda höger arm. Jag är nu bättre men jag tror ändå att Yatzy får berätta om mötet med räven. Det gör han på Yatzy-nytt som  liksom trädgårdsidan är uppdaterat idag.

Igår var Saga och jag på hästens  andra tematräning hos Kicki Renlund. Den här gången  handlade det om stadga. Att trots störningar sitta kvar hos matte. Eller att lugnt passera förbi olika störningar t.ex.

Jag tycker att både tematräningen för en månad sedan, social träning och den här gången ger mycket. På en och en halv timme hinns mycket med. Dessutom som alltid efter en kurs hos Kicki känner jag mig glad och inspirerad att jobba med hundarna.

Senaste dagarna har höstkylan krupit allt närmare oss så vi är inte längre ute fullt så mycket. Hundarna har haft ett nytt projekt med att försöka gräva upp pumphuset. Bilder finns på Yatzy-nytt som är uppdaterat idag.

Jag har fått fina bilder från Dingtuna av Carina, kennel Freckles. Dom finns nu på fotosida 2 2010.

I måndags var jag till Stina och hennes underbara fem veckor gamla cockervalpar. Alla är inte tingade så är du ute efter en cockervalp gå in på Tans &Tins.

Igår hade vi en fantastisk dag i Dingtuna när SSRK Bergslagen hade sin årliga höstutställning. Domare var Anne Livö-Buvik från Norge.

Det enda tråkiga var att arrangörerna natten före råkat ut för inbrott och blivit av med allt som hade med utställningen att göra, priser  blanketter till ringsekreterarna m.m.. Hur meningslöst är inte sådant och tänk så mycket merarbete det blev för arrangören.

Utställning var i alla fall mycket trevlig, annat går väl inte att säga när man får åka hem med Saga som bästa tik, cert och BIM. Yatzy blev 2:a bäste hane efter att ha vunnit championklassen. En härlig dag trots sedvanlig kyla i Dingtuna och duggregn.

Mer om utställningen och bilder på hundarnas respektive utställningsida.

I onsdags fyllde Saga tre år, det firades med  hundbakelser och paket. Mer om det på Yatzy-nytt.

Äntligen, igår var det dags för utställning igen, vi har inte varit på någon på hela sommaren. Vi åkte till SKK Gävleborgs internationella utställning i Högbo.

Bara 15 Welsh  var anmälda för den mycket trevliga och snabba domaren Marit Sunde från Norge. En trevlig dag, lagom varmt, trevliga vänner och fina hundar. Läs mer om resultaten på hundarnas respektive utställningssidor.

Yatzy och  Saga tycker tydligen att det var trevligt att bli riktigt rena och väldoftande. Dom har sprungit omkring och nosat och pussat varandra främst på öronen.

Här är två roliga bilder på hur Saga lekte prinsessan på ärten sedan hon badat i lördags. Yatzy var dit och försökte få henne att komma och leka. Men Saga låg kvar tills hon var nästan torr.

I måndags var Saga och jag på en temakurs med social träning hos Kicki Renlund. Vi var fem hundar och på en och en halv timme hann vi väldigt mycket. Eftersom det vara husse och Saga som gick kurs i våras  var det över ett år sedan jag gick med henne.

Saga var jätteduktig tycker jag och vi hade så roligt. Jag tycker alltid att det är så lärorikt och inspirerande att gå på kurs med hundarna. På vägen hem sov Saga gott i bilen och efter en översvallande hälsningsceremoni mellan Yatzy och Saga när vi kom hem sov Saga gott resten av dagen.

Yatzy-nytt är uppdaterat med bekännelser om svarta listan, igen. Svarta är hundarna om tassar och annat var dag nu. Jag är så glad att dom kan tas in via duschen.

Yatzy-nytt är uppdaterat med bekännelser om hur dom hamnat på svarta listan senaste dagarna. Bilden på startsidan tog jag när jag försökt försvåra för Yatzy att hoppa ut från altanen. Saga ville också vara med på bild och det ser ut som om dom tävlar om vem som har längst tunga.

Sagas kurssida är uppdaterad med nytagen bild och lite om den kurs Saga gick med husse i våras.

Vi fick en hel del regn de första dagarna i augusti men nu är solen och värmen tillbaka. Det betyder att vi är ute mest hela tiden.

Idag på fm. var Yatzy och jag i skogen och tittade efter kantareller utan att hitta några. Däremot såg vi att det ser ut att bli bra med lingon även i år.

För några år sedan  gick Yatzy och jag en slyngelkurs som var fantastiskt bra. Ja så bra att vi våren efter gick om den. Man behöver inte tycka att ens hund är så slyngelaktig för att  ha glädje av den kursen. Själv tycker jag att namnet är otroligt roligt.  Lärorik och rolig är också kursen som bygger på att man jobbar nära med sin hund och är lugn men konsekvent.

Nu hade jag tänkt att gå den kursen med Saga men ännu så länge är det bara vi som är anmälda till dagkursen. Så nu hoppas jag att det blir fler anmälda så att den blir av. Det finns ju andra kurser men just slyngelkursen är så otroligt givande.

Nu kom jag ihåg att jag inte uppdaterat Saga kurssida med den kurs hon och husse gick i våras. Det får bli senare.

Yatzy-nytt är uppdaterat med bilder och så berättar Yatzy lite vad han och Saga gjort. Även min sida om vår trädgård är uppdaterad.

 

Inte blir det mycket tid till datorn denna  varma  sommar. Vi njuter av att vara ute och särskilt kvällarna har varit ljuvliga. Natten till igår kom välbehövliga 40 mm regn, det har inte helt klarnat upp ännu så vi passar på att få lite gjort inne.

Sommarens enda inplanerade utställning för oss, Högbo blev inte av eftersom jag då var sjuk. Men vi kommer igen i höst hoppas jag.

Yatzy och Saga blir mer och mer sammansvetsade, det märktes extra tydligt när Saga kom hem efter  löpningen. Det är så fascinerande att se hur Saga tar efter Yatzy på gott och ont, mest gott.

Många skratt får vi tack vare dem som när vi såg att Yatzy grävde ner ett chips i en rabatt. Nu var det inte  bara vi som såg det utan även Saga.

Saga väntade lugnt tills Yatzy hade grävt färdigt och gått därifrån. Då gick hon och grävde upp chipset och kom och visade oss vad hon hade. Därefter lade hon ner det jordiga chipset på gräset och slängde sig på rygg på det.

På kvällen när vi kom ut var det Yatzy som tog hand om chipset och stolt bara omkring det medan Saga så väldigt snopen ut. Det är aldrig några som helst konflikter mellan dem utan bara glädje och trivsel för dem och oss.

 Yatzy-nytt är uppdaterat med bilder och mer om senaste tiden.

När det är 29,7 klockan sju på kvällen är det lite väl varmt för att det ska vara riktigt skönt.

Ikväll kommer Saga hem efter att ha varit hos sin uppfödare drygt en vecka pga. löpning. Det fungerar bra med Yatzy och Saga när hon löper ända tills hon börjar bjuda ut sig till honom. Då får hon åka till Österbybruk.

Att Yatzy har saknat Saga är helt klart. Som tur är fick vi besök av hans favorit Berit en hela vecka och det blev han och vi lyckliga över. Yatzy var med oss överallt utom på en dagstur till Åland. Var morgon när Berit kom in från gästrummet utspelades en rörande scen. Yatzy tog tag i skärpet till Berits morgonrock och drog in henne i matrummet och fram till soffan. Där puffades hon ner och så skulle det kelas.

 Yatzy förberedde för Sagas hemkomst genom att ha tvättstugan. Se bilder på Yatzy-nytt.

Sol, sommar, glass och smultron och så lite grillad mat, visst är sommaren härlig. Det blir väldigt lite tid till att vara inne med datorn.

Idag har jag fotat både hundar och blommor. Eftersom trädgårdsidan blev uppdaterad så sent som 21/6 så blev det hundbilderna som fick komma först. Dom finns  på Yatzy-nytt där  Yatzy står för kommentaren till var bild.

Eftersom Yatzy och Saga har så mycket att berätta tog jag en stund från plantering av blommor och gick in till datorn. Men innan dom får säga det dom vill måste jag berätta vad som hände idag.

Vi var ute och hundarna låg en bra bit från varandra under  varsitt träd. Så såg vi postbilen komma men innan den kommer fram till oss svänger den in på en väg ca 350 meter bort och blir borta en stund.

Yatzy skäller numera inte förrän den stannar vid vår brevlåda och det är skönt. Saga är av en annan åsikt hon skäller så fort hon ser den och även när den är borta en stund.

Idag såg Saga postbilen, reste sig och  gjorde en rivstart bort till Yatzy och säger vov. Han förstod direkt vad det var frågan om och följde med henne till hörnet av staketet där dom satte sig för att invänta posten.

Mer om vad som händer i deras liv finns på Yatzy-nytt där även Saga funderar och det finns ganska många bilder.

Igår ville jag ha båda hundarna på samma bild någonstans under de blommande äppelträden. Yatzy och Saga hade inte tid med  något stillasittande så till slut tog jag ut dem på altanen, pekade på stolarna och sa sitt. På så sätt fick jag i alla fall en bild när båda satt och jag hade kameran beredd.

I lördags var vi till Österbybruk på Upplands Kennelkubbs Internationella utställning. Det blev en blöt dag men vi  hade det trevligt ändå. Supporterklubben från Grönklitt som brukar vara med oss  i Avesta kom i år till Österbybruk.

Vi åker inte till Avesta i år och har inte anmält till någon annan utställning just nu. Resultat från Österbybruk finns på  hundarnas utställningssidor.

Nu börjar fruktträden blomma här och det är underbart vackert. Precis som Yatzy och Saga vill vi bara vara ute. Det blir inte mycket tid vid datorn men idag har både Yatzy och Saga en del att berätta på Yatzy-nytt.

Trädgårdsidan uppdaterades  i början av veckan men då glömde jag en bild på lungört. Nu finns den där. Tack  Stina för att du påminde mig.

I lördags åkte vi till Skokloster och SSRK:s utställning. Solen sken, det vita slottet vid den blå Mälaren och alla lövträd i späd grönska var som en tavla.

Det var hela 60 Welsh anmälda till den engelska domare Jane Graham. Vi fick en fantastisk dag då hon tyckte  om båda våra hundar och gav dem fin kritik. Yatzy vann dessutom den för dagen tuffa championklassen.

Trevligt som alltid var det att träffa all vänner bland Welshfolket. Både Yatzys och Sagas uppfödare var där  och visade hundarna medan vi  stod och beundrade dem.

På kvällen när vi kom hem firade Yatzy och Saga med bad i lilla dammen och varsin glass.

Mer om Skokloster på hundarnas utställningssidor.

Kallt och blåsigt så vi är inne och försöker hinna med sådant som inte blir av när vädret gör så att vi är ute hela dagarna.

Jag hade tänkt att hinna men att uppdatera trädgårdsidan men det blir inte i dag. Däremot är Yatzy-Nytt med Saga funderar, uppdaterat.

Nu är våren här på allvar och det betyder att vi är ute så mycket det bara går. Det är något som Yatzy och Saga gillar.

Vår tomt är mycket stor så vi har mycket att göra där och det är alltid roligt så här års. Men torsdagarna är hundarnas just nu. Saga och husse går på kurs, kontakt och vardagslydnad 2.

Yatzy och jag har gått den kursen så vi kom på att det var bättre att Saga fick gå med husse. Yatzy och jag ägnar oss åt skogen och diverse annat samt har det allmänt mysigt bara vi två Jag planerar att lägga spår åt honom någon gång och att ta tag i rallylydnad igen.

På fotosidan har jag lagt en som jag tycker underbar bild på Yatzy. Lisa ett av våra barnbarn har  tagit den.

Yatzy-nytt är uppdaterat idag med massor av bilder. Trädgårdsidan är uppdaterad med bilder på julrosor.

Vår på allvar eller kommer det snö igen? Härligt är det och äntligen är skogarna våra igen efter all snö som gjort det omöjligt att gå som man vill. Vi tycker om rejäla vintrar men nu är det så skönt med sol, värme, skogen och alla blommor som kommer här hemma.

Yatzy-nytt och min trädgårdssida är uppdaterade idag.

Idag fyller vår solskenspojke Yatzy hela sex år. Han är numera en ganska lugn pojke för det mesta.  Men utomhus och vid vissa tillfällen även inomhus beter han sig som en vild valp. Vild och  galen är han inne när någon av oss varit borta och kommer hem igen. Eller när han och Saga är nyduschade, då ligger inte en matta still.

Ute har Yatzy alltid varvat  springskorna och fotboll med att sitta och  filosofera för sig själv. Han sitter gärna på ett bord så han ser ordentligt, eller i ett hörn upp mot vägen.

Idag är det enda soliga just Yatzy eftersom det är blött regning och dimmigt ute. En  lämplig dag att åka till Uppsala och handla inför bättre väder, sättpotatis gödning m.m. Hundarna  får inte gå in på Granngården, men presenterna till Yatzy köptes där så dom har ju glädje av den resan. Båda gillar att åka bil.

Läs mer om presenterna på Yatzy-nytt.

Påsken gick lika fort som snösmältningen gör känns det som. Idag såg jag att första julrosorna har tinat fram, härligt.

Påskaftonen var vi till SKK Stockholms utställning i Älvsjö och när vi kommit hem kom påskens gäster till oss.

Det är knappt att man tror sina öron när katalogerna är SLUT klockan tio på en SKK utställning. Det är väl ändå sådant som inte får hända?

Trevlige Börje Johansson dömde Welsh och man kan väl säga att han var snål med CK och generös med 2:or den här gången.

Det var trångt och bullrigt i C-hallen och nu ser vi fram emot att utomhussäsongen snart börjar. Även om inte vädret alltid är soligt så tycker vi bättre om utställningarna utomhus.

Yatzy-nytt är uppdaterat liksom både Sagas och Yatzys utställningssidor.

I lördags var vi till Högbo på SSRK:s utställning i ridhuset där. Solen  sken och parkeringen var rena gyttjan men vad gör det när man har trevligt. Saga funderade på att göra som hon brukar slänga sig ner på sidan alltså när vi kom in i ridhuset. Hon gör ofta så när hon kommer in men den här gången hann jag hindra henne.

I lördags var det  vår, igår vräkte snön ner och vi var glada över att det inte var då vi skulle vara ute och åka.

Det här var årets första utställning för oss och vi är mycket nöjda med att komma hem med två CK hundar. Mer om utställningen finns på Yatzys och Sagas egna utställningssidor.

Ute vräker regnet ner så efter månader av rena hundar väntar nu lortigare tider. Det har varit en härlig vinter  på alla sätt men trots att det kommer att bli mycket  lortiga hundar så räcker det med snö nu.

Yatzy-nytt är uppdaterat och idag även med Saga funderar.

 

Solen strålar från en blå marshimmel, tidiga fåglar kvittrar och det droppar från taken, visst är det härligt nu? Jag tycker mycket om snörika vintrar men nu räcker det och vi har fått så mycket att det kommer att dröja innan det blir barmark här.

Hundarna älskar snön och får aldrig nog av att vara ute. De plöjer sig fram i djupsnön och springer snabba race i alla gångar som deras husse gjort med snöslungan. I lördags var vi ute i timmar, att dricka kaffe ute så här på vårvintern smakar ljuvligt.

Jag tog ett 80- tal bilder i helgen och några av dem finns på Yatzy-nytt som  uppdaterats idag. Jag har även lagt in några bilder på fotosidan.

I helgen var det busväder här och vi fick en hel del ny snö. I morse var det minus 28 och strålande sol ute. Väldigt vackert men kallt. Fram på dagen börja solen värma lite, visst är det en härlig känsla när man känner det.

Jag har fått papper  på kursen som Saga och jag ska gå senare i vår. Yatzy och jag gick den kursen, kontakt o vardagslydnad när han var i 2-årsåldern och den är bra och rolig.

I lördags var vi till vår veterinär, det var dags att fylla på Sagas vaccinationer. Vi passade även på att chipmärka Yatzy, hans örontatuering syns sämre ju äldre han blir.

Idag såg vi ett exempel på hur svårt det är med all snö för de vilda djuren. Ett rådjur som mer simmade än sprang över åkern. Det är även svårt för dem med mat, jag önskar att det var lika enkelt att utfodra rådjur som det är med fåglarna.

Våra hundar älskar snön och är gärna ute hur mycket som helst. Men sedan tycker dom att det är skönt att komma in till en värmande brasa.

Yatzy-nytt är uppdaterat med bilder på hundarna och rådjuret.

Yatzy nytt är uppdaterat liksom min trädgårdssida.. Mycket bilder på tulpaner på båda ställena

Februari är en av mina favoritmånader, den  andra favoriten är augusti. Vi har massor av snö, så här mycket har det inte varit i februari sedan vi flyttade hit 1 februari -06.

 Det är lite svårt att gå i skogen för vi sjunker ner till knäna men på tomten har hundarna gott om plats att leka så jag tror att dom får röra sig tillräckligt ändå.

Jag har börjat planera lite inför årets utställningar och kurser. Två utställningar har vi anmält till och fler ska jag anmäla oss till.

Saga och jag ska gå en kurs i kontakt och vardagslydnad. Jag vill gärna gå någon kurs med Yatzy också men vad har jag inte bestämt ännu.

Yatzy-nytt är uppdaterat med bilder både från lek  ute i snön och bilder på när dom sedan sover gott i soffan.

Vad härligt det är nu när dagarna blir längre och längre. Man kan väl inte säga att solen värmer ännu men skönt är det.

Samspelet  mellan Yatzy och Saga är något som ständigt fascinerar oss. Det är otroligt roligt att se dem tillsammans, deras glädje över varandra. Reglerna mellan dem har de gjort upp själva, Yatzy var ju väldigt snäll och nästan undfallande när Saga flyttade  in hos  oss för drygt ett år sedan. Nu är det klart att det är Yatzy som bestämmer, det han gör vill Saga med göra. Säger jag t.ex. "Yatzy gå till husse" så gör han det med Saga i hälarna naturligtvis.

Sedan finns det ju situationer  som när jag ute tränade Saga på inkallning. Yatzy var någonstans på tomten långt bort. Saga var kanske 20 meter framför mig när jag ropade HIT. Saga kommer rusande och sätter sig framför mig.  Bakom mig kommer  Yatzy i hög fart, sladdar runt mig och sätter sig bredvid Saga.

Yatzy-nytt är uppdaterat, idag även med Saga funderar samt nya bilder.

Nog blir det många  roliga episoder med två Welsh i huset. Yatzy har för sig att det ska stå en skål vatten i badrummet och även om det finns vatten i båda skålarna i köket så vill han  helst dricka där. Han går ut i badrummet och lägger sig och kommer ingen av oss så smäller han med skålen så att det hörs att han vill ha nytt vatten. För nytt ska det vara även om han ute dricker i vilket dike som helst.

Häromdagen kom jag förbi badrummet och vi hade tydligen missat smällarna med skålen. På två ben stod Yatzy och försökte dricka under kranen till handfatet. Vi får väl se hur lång tid det tar innan han kommer på hur man vrider på kranen.

Nya bilder på Yatzy, Saga och på husses monster finns på Yatzy-nytt.

I onsdags vaknade vi till att det var  -26,6 ute. Det kallaste vi har haft sedan vi flyttade hit. Det blev korta promenader för både hundarna och vi tyckte att det var skönast inne framför brasan.

Igår morse hade vi besök av våra rådjur utanför fönstret när vi åt frukost igen. Det är så fascinerande att se dem så nära.

Efter en mulen morgon med lätt snöfall kom så idag solen mitt på dagen. Jag tog kameran med mig och gick ut med hundarna. Efter den starka kylan var -10 och sol härligt. Bilder finns på Yatzy-nytt.

Oj vad jag tycker att det nya årtalet känns konstigt både att säga och skriva. Men jag vänjer mig säkert vid det liksom det gick att vänja sig vid 2000 för 10 år sedan.

Vi har haft kallt och snö sedan mitten av december nu. Kring nyår kom det snö hela tiden och det är ljuvligt vackert ute. Hundarna stortrivs och simmar i snön eller springer och busar på gångarna som husse har gjort med snöslunga och spadar .

Förra året var ett härligt år med våra  hundar. Vardagen är alltid rolig med två Welsh i huset. Det blev bra utställningsresultat och både Yatzy, Saga och vi tycker att det är roligt med  utställningar i lagom mängd så vi fortsätter. I år börjar vi dock inte med att åka till Strömsholm som vi brukar. Första utställningen blir längre fram  för oss.

Viltspår är en annan sak som vi alla fyra tycker är roligt. Saga har klarat anlagsprovet och vi fortsätter efter vintern med träning för att starta henne i öppen klass. Naturligtvis ska även Yatzy få gå viltspår, både här hemma och kanske något prov.

Kurser är roligt och det blir säkert av längre fram mot våren. Framför allt med Saga som jag bara gått en kurs med. Jag vill gärna göra ett nytt försök med rallylydnad med Yatzy, sist hann vi bara gå en gång innan jag blev sjuk. Vi får se hur tiderna passar oss.

Vi har ju inte bara hundarna  kring oss som sprider glädje utan även gott om vilda djur. På  julaftonen precis när det blivit ljust hade vi besök  av tre rådjur precis utanför fönstret när vi satt och åt frukost. En underbar start på dagen.

Bilder på rådjuren finns på Yatzy-Nytt där det även finns nya bilder på Saga och Yatzy.