Saga funderar Februari 2017

2013    2014    2015    2016    2018

Jan -17    Mars -17    Apr -17    Maj -17    Juni -17    Juli -17    Aug -17    Sept -17    Okt -17    Nov -17    Dec -17

Sagas egna berättelser om sådant som händer i hennes liv.

Gissa vad jag skrattar åt på bilden ? Jo matte har precis förklarat att det är hög tid att både bada och trimma Mysak och mig.  Jag brukar ff.. gömma mig i soffan men innerst inne tycker jag att  det är skönt att bli ompysslad lite extra.

 .

Mysak har en period nu när han inte vill bada. Han sätter sig i soffan och låtsas att han inte hör när matte ropar. Ingen tror på det eftersom han är bäst i världen när det gäller att komma på inkallning.

 

Jag tycker faktiskt att jag inte ser så ovårdad ut.

Visst ser Mysak mycket lurvigare ut. Matte sa att hans öron såg ut som en engelsk springers.

Mysak är väldigt duktig på att hämta saker när matte ber honom. Men en kväll blev det lite fel. Matte bad honom att hämta husse. Mysak funderade en stund sedan sprang han iväg och kom tillbaka med grodan.

Mysak är mycket för att bära omkring saker. Var kväll tar han med sig något ben eller gosedjur och lägger i mattes säng. Likaså vill han gärna släpa ut saker något som inte är så smart nu när det är lite snö. Tänk om snömonstret äter upp våra saker bara för att Mysak glömt dem ute,

Vi har varit på fest i Uppsala  hos fluffiga Luna och söta Isa med långa öronen. Matte hade bestämt att hon skulle ta många kort men det gick inte så bra det var bara Luna och jag som ställde upp som fotomodeller.

Jag fick sitta i den nya soffan, sådant uppskattar jag.

I skogen trivs både Mysak och jag och igår tog husse med sig kameran. Han sa sedan att han mest såg våra svansar. Vi var framför honom nästan hela tiden och spårade. En dag var  Mysak ett rådjur på spåren men han gav upp efter tio meter och kom tillbaka till mig.

På en del ställen i vår skog är det väldigt risigt. Här funderar Mysak på om han ska hoppa eller krypa under det välta trädet.

Han kröp under.

Alltid tillsammans och visar varandra uppnosade spår.

Spårhundarna har hittat lite snö.

Det är lycka för hundar att ha en egen skog

Det finns en stor godissten i vår skog.  Den ligger mitt emellan rådjurslandet och älgberget.