Saga funderar Augusti 2017

2013    2014    2015    2016    2018

Jan -17    Febr -17    Mars -17    April -17    Maj -17    Juni -17    Juli -17    Sept -17    Okt -17    Nov -17    Dec -17

Sagas egna berättelser om sådant som händer i hennes liv.

Oj vad mycket vi har fått stå ut med senaste veckorna. Det har trimmats och badats. Vi har nästan slitit ut våra fina badkappor. För visst är dom fina, det är husse som har sytt dem.

Mysak har ställts ut två söndagar i rad. Andra lördagen vi skulle badas fick matte sig ett skratt. Kom in och gå ut i badrummet sa hon varpå två hundar försvann. Mysak gömde sig i soffan i matrummet och jag i soffan i vardagsrummet. Mitt emellan de rummen är badrummet och där stod matte och väntade.

Nä vi tigger inte, det gör vi aldrig. Men något extra gott bör man väl få när man är nybadad.

Egentligen har jag inget alls emot att vara på utställning. Det är alltid trevligt med utflykter även om jag helst är i min bur. Matte säger alltid ska vi gå en sväng Saga och då gör vi det för att hon ska bli glad. Sedan vill jag snabbt in i min bur igen.

Men nu är vi lediga efter två helger. Då kan vi springa i skogen för nu får hundar vara lösa där igen. Härligt.

Vi är nytrimmade, ja inte riktigt färdiga men nästan. Det är matte som alltid ser något som hon tycker ska bort. Nu har matte jagat oss med kameran ett par dagar. Eftersom jag snart fyller år var det viktigt att fota mig sa matte. Sätt dig i fåtöljen sa matte och gick in i vardagsrummet. Jag lade mig i soffan för att inte verka allt för angelägen.

En bild hann matte ta innan Mysak kom och ville vara med.

Trimma hör inte till de roligare sakerna i livet även om jag numera är jätteduktig. Det är skönt att bli ompysslad men tassarna kunde väl husse lämna i fred. Mysak är ff. hemsk när det gäller trimning säger husse. En av de hemska saker han gör är att köra in nosen i husses ansikte så att han inte ser var han klipper.

 Matte påstår att Mysak nog blir lättare att trimma när han blir äldre. Men han är ju fyra år, undrar när han blir bättre.

Roligare än trimning är när vi får besök. Nu har vi haft folk som  som sover över här och det är alltid trevligt. Två sov i gästrummet i andra huset och två nere i matrummet. Matte ställde kompostgaller vid trappan så att vi inte skulle gå ner till gästerna och störa dem. Det skulle vi aldrig göra, vi sover på nätterna och länge på morgonen.

Det blir mycket bus när vi är ute och här kommer några busbilder.

Mysak kan bära omkring på ett ben hur länge som helst.

Det senaste är att han börjat gräva ner dem och sedan lägger han sig över gropen.

Ännu en av bilderna på mig. Matte säger att jag är söt.

Gissa vad Mysak spanar på.

Ett hungrigt rådjur som åt klöver på åkern. Han brydde sig inte alls om oss.