Saga funderar April 2017

2013    2014    2015    2016    2018

Jan -17    Febr -17    Mars -17    Maj -17    Juni -17    Juli -17    Aug -17    Sept -17    Okt -17    Nov -17    Dec -17

Sagas egna berättelser om sådant som händer i hennes liv.

Kolla på mina öron och min svans vad det blåser. Härliga friska vårvindar nu startar utelivet eller......

Nästa morgon såg det ut så här, april är en konstig månad.

April har varit en tråkig månad för matte har varit sjuk, Som tur är har ju Mysak och jag jobbat som sköterskor när hon  fick komma hem. Värst var det när matte sov kvar på sjukhuset. Då grät Mysak så att det hördes minst till Uppsala. Tror att det vara därför matte mest fick vara hemma sedan.

En kväll när det var påsk hände det något spännande. Det knackade på dörren och utanför stod det påskkärringar. Mysak och jag gick med ut fast vi tyckte att dom var lite småfarliga. Påskkärringarna fick godis, som tur var hade husse köpt barngodis så vi behövde inte ge dem vårat.

Så mycket foton har det inte blivit heller senaste tiden. Husse fotade rådjuren en kväll. Matte var så bekymrad över att dom bara var tre. Hela vintern har vi haft fyra. Men nu är dom fyra igen. Om man lyckas få fart på dem för att dom inte hör att vi kommer så spärrar dom upp baken som en vit kudde. Ser väldigt roligt ut.

Trädgårdsarbete är ju något man bör dela på och hjälpa till med tycker vi hundar. Men igår började Mysak en större utgrävning som höll på att spåra ur. Det verkar väl dumt att gräva sig ut ut under staketet när vi har grindar?  Dessutom var det berg på andra sidan Jag försökte länge få matte att fatta att hon borde ingripa. Till slut fattade hon men innan hon sa till Mysak gick hon in och hämtade kameran. Matte hade sedan stora problem att få Mysak att sluta gräva, han hade lera i öronen.

Om jag grävde? Nej jag har slutat med sådan för jag är en stor duktig flicka. Men jag tittar intresserat på när Mysak gräver.

Mysak ser förvånad ut, får man inte gräva här?