Saga funderar Nov 2019

2013    2014    2015    2016    2017    2018    2020

Jan -19    Febr -19    Mars -19    April -19    Maj -19    Juni -19    Juli -19

Sagas egna berättelser om sådant som händer i hennes liv.

Det beror ju inte på att inget har hänt att jag fått fundera på min sida. Tvärtom, slutet av sommaren och hösten har varit väldigt händelserikt.

Matte blev ju jättesjuk och var borta i nästan fyra veckor. Nu har hon varit hemma i två månader men hon behöver mycket omvårdnad av Mysak och mig. Husse hjälper naturligtvis till.

Bara ett par dagar innan matte fick åka ambulans till sjukhuset hade vi fest här. Fullt med folk och god mat. Isa och Luna var inte med för båda löpte men vi fick träffa deras lillebror.  En liten valp som var fyra  månader och heter Neo. Mysig typ.

Visst klär vi welshar i höstens färger? Här ligger jag och funderar på om vi ska få besök eftersom husse har gjort i ordning i gästrummet. Ett par dagar senare kom vår bästa Berit, Mysak och jag nästan slåss om vem som ska vara närmast henne. Som tu var så var jag både badad och nytrimmad och riktigt fin. Berit säger jämnt att jag är söt och rolig.

Mysak var den som var mest sorgsen när matte var borta. Första dagarna ville han inte äta. När matte väl kom hem höll han på att välta henne. Ja jag kan väl erkänna att även jag klättrade på henne. Matte kunde inte gå i trappan utan fick sova i vardagsrummet. Naturligtvis sov Mysak där med. Men jag tyckte synd om husse så efter en natt flyttade jag tillbaka upp.

Det är när Mysak är så här lockig i nacken som matte säger att nu måste han trimmas. Nu är det inte så enkelt att göra det på en Mysak med dåligt tålamod. Men till slut var han trimmad och badad. Då fick han åka med husse till vår veterinär och klippa klorna. Mysak hade svamp i ett öra så det tog veterinären med hand om. Husse sa att Mysak hade skött sig bra.

Nu väntar vi på snö och utebus och att matte tar fram kameran. Det har varit dåligt med foton i höst men huvudsaken är att matte är hemma.