Saga funderar Februari 2019

2013    2014    2015    2016    2017    2018    2020

Jan -19    Mars -19    April -19    Maj -19    Juni -19    Juli -19    Nov -19

Sagas egna berättelser om sådant som händer i hennes liv.

Jag börjar med en bild från soffan, sedan blir det bara utebilder för nu har utelivet börjat säger matte. Vi har en stor soffa i vardagsrummet men det börjar bli problem med att den är för trång ibland. Det här ser ju  mysigt ut men det finns ett problem. När Mysak sover riktigt gott slänger han sig på rygg och då sparkas han. Det har faktiskt hänt att han har sparkat ner mig från soffan.

Då brukar jag gå och lägga mig hos matte i andra ändan av soffan så får hon tycka lite synd om mig. Matte är förresten rolig när det gäller namn, hon har många andra namn än Mysak och Saga på oss. På morgonen när vi vaknar säger matte hej trollen är det morgon nu.? Mig kallar matte ofta lilla Saga eller söta Saga. Mysak säger hon hunden med sidenöron till och tillsamman kallar hon oss för prickarna.

Matte säger att vi är så otrimmade nu att hon knappt vill se det. Av olika skäl har det inte blivit av men nästa vecka ska vi visst upp på trimbordet har jag hört.

Mina tassar blev nödtrimmade igår jag såg enligt matte ut som om jag hade stora yllesockar på mig. Syns det någon skillnad på de här bilderna?

Vi har fått så mycket snö att snömonstret lade av i söndags kväll. Nu står det i hallen och väntar på reservdelar. Tur att monstret hann jobba klart först.

Vi blir så enormt busiga av all snö. Här försöker jag skrämma  Mysak att jag tänker äta upp honom.

Fåglarna har börjat kvittra och Mysak tror även i år att han kan fånga dem.

Mysak plöjer gångar även där inte husse och monstret har gjort några.

Oj vad det är skönt med sol och snö.

Här syns det verkligen hur mycket snö vi har fått. Matte och husse fick ställa in ett kalas i söndags för vi var insnöade.

Ska jag dyka som Mysak eller...?

Nu är det svårt att gå i skogen,  massor av snö och alla träd som ligger som plockepinn överallt.

Ser du mig? Den här gången har husse gjort för snart kommer stora slamsugarbilen med sin jättelånga slang.