Saga funderar April 2019

2013    2014    2015    2016    2017    2018

Jan -19    Febr -19    Mars -19    Maj -19    Juni -19    Juli -19

Sagas egna berättelser om sådant som händer i hennes liv.

Idag börjar jag med fullkomligt hemska bilder. Det är nog de hemskaste som jag lagt ut här. Nej det är inte mina tassar utan så här såg Mysak ut innan han hamnade på trimbordet. Så igengrodd har ingen hund varit förr enligt matte. Återstår bara klorna men som matte säger dom lägger vi ut på entreprenad och än har hon inte tagit tag i den saken.

Trimmad nykammad och lycklig Mysak. Vi tycker båda om att rulla oss i löven nu på våren.

Nu ska vi prata mat ett tag tycker jag, det är ju något som jag gillar. En em. hände något hemskt, jag sov i min fåtölj på övervåningen och hörde inte att husse ropade att det var fika. Inte förrän dom andra hade fikat färdigt förstod jag vad som var på gång.

Matte fick för ett tag sedan en väldig längtan efter leverpastej. Vansinnigt gott och det borde vi ha hemma jämt. Matte sa det kan vara bra att ha om vi måste ge dem medicin. Vadå jag behöver aldrig mutas när det gäller sånt som ska stoppas i munnen jag bara gapar och sväljer. Eller som igår med spagetti den inhalerade jag.

Matte har förresten börjat kalla mig halvmetern, fånigt namn eller hur? Det är när Mysak äter som hon tycker att jag ska vara på en halvmeters avstånd. Men den hunden äter ju så väldigt långsamt så att stressa honom kan väl inte vara fel.

Nu ska jag berätta att jag inte bara är en stor och duktig flicka utan en superduktig flicka som fick husse att tappa hakan. Han satt ute på lilla altanen vid vår entré när jag plötsligt gick uppför trappan och öppnade dörren. In i hallen och sedan kom jag ut med en stolt min sa husse. Klart att jag var lycklig, nu är det inte bara Mysak som kan öppna dörren.

Till våren hör att vi är ute nästan jämt om det inte som idag är snöstorm. Mysak har plötsligt kommit på att han ska kolla om det flyttat in några i holkarna. Holken i den här björken vill matte att husse ska flytta på så att vi slipper ha Mysak hänga på staketet som förra sommaren.

Vid Hornborgasjön dansar stora fåglar som kallas tranor. Här dansar prickiga hundar lyckliga över våren.

Jag smakar lite på Mysak eller pussar.....

..

Vi är bästa vänner och tycker så mycket om varandra.