Utställningar Mysak 2013

2014    2015    2016    2017

Uppsala läns Kennelklubb Mårtensutställing i Enköping 10 november.

I söndags var vi till Mårtensutställningen i Enköping med 453 anmälda valpar i alla raser från 4 månader. Mysaks första utställning som vi mest såg som nyttig och rolig miljöträning.

Det var sex anmälda valpar av Welsh Springer spaniel och domare var Karin Linde Klerholm. Mysak mötte  Welford's Noble Son Of Art som placerades före Mysak med HP.

Den valpen blev senare BIM, grattis Urban som även hade BIR valpen Welford's Notting Hill Deluxe.

Jag är nöjd både med Mysaks kritik och med hans uppförande. Jag har tränat honom lite i att stå snyggt åtminstone en kort stund. Att gå springa bredvid mig i koppel har han tränats i de gånger vi har allmän koppelträning. Oftast är han ju  okopplad så jag får påminna mig om att han behöver koppelträning.

 Domare Karin Linde KLerholm tyckte så här om Mysak:

5 månader utmärkt storlek fina proportioner. Mycket välskuret o vackert huvud med fint uttryck, mörka vackra ögon bra bett. Välansatta öron, tillräcklig hals, prima bröstkorg, välansatt svans. Aningen rak i knävinkel och lite höga hasor, utmärkta tassar, trevligt temperament.

Jag hade glömt att byta till teleobjektiv så det blev inga bilder på Mysak och mig i ringen. Men här är några andra bilder från Mysaks första gång på utställning. Han låg bara i buren medan jag drack kaffe annars satt han på taket till Sagas bur och tittade nyfiket på alla spännande valpar och alla människor.

Det var mycket att se för en liten valp som bor på landet. En liten valp som var jättetrött efteråt.

 

.