Utställningar SAGA 2013

 

2009    2010    2011    2012

 

Förra söndagen var vi till Högbo för årets första utställning. Regn och sol om vartannat på vägen dit men väl framme kom det bara en regnskur och det var precis när Saga och hennes husse skulle in i ringen.

Våra vänner från Orsa, Berit och Kurt kom och var fan club till Saga. Mysigt att sitta under ett träd och fika och prata, det är inte så ofta vi ses. Saga blev naturligtvis jätteglad när dom kom.

Domare var Fances Glendinning som hade 18 Welsh att bedöma. Det var 10 tikar varav hela sex skulle vara i Sagas klass öppen klass.

Vi har inte fått ner Sagas vik helt ännu så jag hade inga större förväntningar på något toppresultat och det blev ett väntat very good. Mycket beroende på att Saga var lite för slö i ringen, kritiken i övrigt var fin .

Donare Frances Glendinning tyckte så här om Saga

Of good size. Pretty head . Good eyecolur. Lazy om the move.( samt  något nästan oläsligt som troligen ska vara god storlek på benen)

Vi ska inte ställa ut så mycket i sommar, ett par gånger till  blir det och tills dess ska jag träna Saga för att få upp faten på henne. Jag gjorde det före Köping förra året med gott resultat.

 Bilderna har tagits av Berit