Mysak berättar April 2021

2020

  • 25 april

Oj vad länge det är sedan jag fick berätta här på hemsidan. Matte har inte heller skrivit, det har varit sånt där som matte kallar " livet kom emellan".

Vi har  fortsatt att vara i karantän, tur att vi är tre så vi inte behöver känna oss ensamma.  I julas hade vi folk här och fick sitta ute i Nonnons hörna och fika i någon plusgrad men det gick bra det med.

Nu är husse och matte vaccinerade så det är slut med karantän. Jag ska också vaccineras men först ska jag badas, det fixade vi i går och sedan trimmas. Matte är inte i form för att slåss med mig på

trimbordet just nu så vi får lösa det på annat sätt. Vaddå slåss, jag som är så samarbetsvillig på trimbordet? Jaså inte det inte, det var visst Saga som var det men hon var ju äldre.

Idag har våren försvunnit och det snöar. Då är det skönt att krypa ihop efter en blöt promenad och sova i mattes säng.

 

Vinter, jag menar riktig vinter hade vi ca fyra veckor i februari. Vi fick massor av snö och husse körde fina gångar åt mig med snömonstret. Då var jag ute hela dagarna.

Törs jag dyka

Var är Mysak

Full fart

När dagens snö försvunnit ska vi nog vara ute hela dagarna. Då börjar vårbruket, potatisen ska ner, blommor ska ut. Matte och husse behöver verkligen mig då som säger till när det är kaffepaus.